埃德蒙顿华人社区-Edmonton China

[照片] 江西米粉再战江湖

老杨团队,追求完美;客户至上,服务到位!
没有象上次的文字介绍,事物马上变得可口。
怎么卖?
老杨团队 追求完美
没有象上次的文字介绍,事物马上变得可口。
  U) p' R! c) J梨涡浅笑 发表于 2010-7-25 20:14
. J0 Z( |# J7 F9 l
$ D) W  a8 k  |% O/ c0 w
唔係挂,噤辣既野都啃得落?
唔係挂,噤辣既野都啃得落?
# i9 x! }+ q" k8 }" a" j5 `! Tkingsnake 发表于 2010-7-25 21:11
; R8 T; B5 s, a  R" P2 i4 N5 M

2 u8 @- |2 Q& a6 Y, Z% j% k吾紧要啦,吃的时候在一碗温水里洗洗再吃。
请我去鉴定鉴定吧
理袁律师事务所
讲真,成日唔系食牛腩面就系牛头粉,都厌啦~
- s  O, Y! T) X$ M6 T- I
( w9 z6 A/ F, z玩吓新意啫,我都冇吹水,系咁咦整碗嘢出来玩吓囖哈哈~
讲真,成日唔系食牛腩面就系牛头粉,都厌啦~
# ^+ y* }0 R5 W# @, [; A: E- d# h6 G8 x3 E9 ?# K- f
玩吓新意啫,我都冇吹水,系咁咦整碗嘢出来玩吓囖哈哈~
: w) l% E! D& X% wSheJing 发表于 2010-7-26 00:36

9 r* ^) @2 Y& Y: I% p5 l" N
% a, Y- }& s% d& v% q; b0 B. b5 [哇,物你D粤语甘正宗嘎。我觉得你的刀工几好,D肉片都切得很正切。有没成碗野的做法?
哇,物你D粤语甘正宗嘎。我觉得你的刀工几好,D肉片都切得很正切。有没成碗野的做法?
3 P# p' R7 ~) V梨涡浅笑 发表于 2010-7-26 11:14

: Y2 g9 i1 a8 |  W2 h: O, D% X/ c! ]9 v: N- g
哎呀真系撞倒知音啦,咯D猪肉真系由猪扒煎出来,再切片,再拣晒大小相近噶肉片出来排列,冇花冇假~ “缘在爱城”入边有条仆街竟然话系叉烧肉哈哈~" M, O1 l: |3 @" C+ ]! ]

6 {. S. }% `, f: S喂听闻你虽然做佐妈咪但系个样同身材都好四正,系唔系啫~嘻嘻
哎呀真系撞倒知音啦,咯D猪肉真系由猪扒煎出来,再切片,再拣晒大小相近噶肉片出来排列,冇花冇假~ “缘在爱城”入边有条仆街竟然话系叉烧肉哈哈~
8 l" Y4 h4 f2 I/ a5 f( |, D
* }* D$ X2 K) w. R$ V喂听闻你虽然做佐妈咪但系个样同身材都好四正,系唔系啫~嘻嘻 ...
- y' p' e  ^2 i, \SheJing 发表于 2010-7-26 20:18
! J9 N7 c+ {. c* j8 K( g! A
# P1 c1 L1 s0 N
哦,原来系猪扒,你觉吾觉得呢边的猪味很浓,我要先泡水去晒D味先吃得落。我等下看看边个系扑街。
" r/ c) W* L& U. z) R# g6 ~你听边个讲啊我D身材啊。 八卦!